CRKBO

NRTO keurmerk

CRKBO

er logo

Commissie van Aanbeveling

Wij zijn ontzettend trots op onze Commissie van Aanbeveling! 

De leden van onze Commissie van Aanbeveling ondersteunen onze missie om de mediawijsheid van kinderen in Nederland te verbeteren. Aan deze Commissie nemen o.a. deel: Freek de Jonge (cabaretier) en Angela Groothuizen (tv-presentatrice, zangeres)

Referenties

‘Passie van de docenten’

“Wat me meteen opviel was de grote betrokkenheid en passie van de docenten, gecombineerd met hun expertise. De vonk sloeg echt op onze deelnemersgroep over!” (deelneemster, docent v.o., aan de deskundigheidstraining over cyberpesten)

‘Intensief maar altijd boeiend’

“Omdat ik dagelijks merk hoe groot de invloed van media op onze leerlingen is heb ik me ingeschreven voor de Nationale Opleiding MediaCoach. Ik zit er nu middenin. Het is een intensieve opleiding, maar van het begin tot het einde boeiend.” (deelnemer, bibliotheekmedewerker, aan de NOMC, september 2008)

‘Na het examen meteen met mediawijsheid aan de slag!’

“Toegegeven, ik ben blij dat het examen na de Nationale Opleiding MediaCoach achter de rug is! Maar omdat het examen gepaard gaat met het maken van een beleidsplan kon ik meteen aan de slag met mediawijsheid op onze school toen ik eenmaal het certificaat Nationaal MediaCoach in handen had!” (afgestudeerd Nationaal MediaCoach, ict coördinator van een vmbo school)

‘Les van dé experts’

“Mij viel op dat je les krijgt van dé experts in Nederland als het gaat om jeugd en nieuwe media. Dat had ik niet verwacht.” (deelneemster aan de deskundigheidstraining over cyberpesten)

Laatste Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van onze opleidingen en congressen?
 
Bent u geïnteresseerd  in de meest succesvolle vakopleiding tot MediaCoach in Nederland?
   
Wilt u een lezing boeken over Sociale Media & Mediawijsheid?
 
De Academie op televisie? Zie hier verschillende uitzendingen.
 
Beluister onze columns op Radio 1 Dit is de Dag: