CRKBO

er logo

Logo Wetenschappelijl Congres Mediawijsheid 2018Het eerste Wetenschappelijke Congres Mediawijsheid 2018 vond plaats op woensdagmiddag 24 januari 2018 en was een groot succes! Een volle zaal met mensen uit de praktijk en 8 zeer interessante presentaties, gegeven door vertegenwoordigers van 6 verschillende universiteiten.
 
Was u helaas niet in de gelegenheid te komen of stond u op de wachtlijst? Hieronder kunt u de presentaties van de sprekers alsnog bekijken. 
 

Klik hier voor de presentaties van het congres.

Klik hier om het programma te bekijken.

Het eerste Wetenschappelijk Congres Mediawijsheid werd georganiseerd door de Nationale Academie voor Media en Maatschappij in samenwerking met sprekers van de Radboud Universiteit Nijmegen, Universiteit Gent, Universiteit Tilburg, Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht. Het was een groot succes.

De Nationale Academie voor Media en Maatschappij is een onafhankelijk idealistisch instituut dat relevante mediaontwikkelingen signaleert, interpreteert en vertaalt in toegankelijke informatie, zodat mensen in staat zijn media op positieve wijze te benutten voor hun eigen professionele en persoonlijke doelstellingen.

De Academie is verantwoordelijk voor de succesvolle Nationale Opleiding MediaCoach (www.nomc.nl), het Nationaal Media Paspoort (www.nationaalmediapaspoort.nl) voor scholen en voor het Nationaal Mediawijsheid Congres dat op 28 maart 2018 wordt georganiseerd in de Reehorst te Ede (www.mediaenmaatschappij.nl).