CRKBO

  • 10e Nationaal Mediawijsheid Congres 2018: Digitale Ethiek
  • De Nationale Lezing Mediawijsheid wordt gegeven door: Marcel Gelauff, hoofdredacteur NOS Nieuws  
Save the date en meld je meteen aan! Het 10e Nationaal Mediawijsheid Congres vindt plaats op 28 maart 2018 bij de Reehorst te Ede. Het congresthema is: Digitale Ethiek. De 10e Nationale Lezing Mediawijsheid wordt gehouden door Marcel Gelauff, namens NOS Nieuws. 
 
  • Keynote spreker: Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws. Marcel Gelauff klein
  • Lezing: Het NOS Journaal en digitale ethiek. 
  • Hoe gaat het NOS Journaal om met typische mediawijsheid dilemma's, zoals nepnieuws, betrouwbaarheid bronnen, grof online gedrag, de burger als amateur-journalist? 
  • Datum en tijden: woensdag 28-03-2018, zaal open om 12.30 uur, start om 13.00 uur. Besluit om 17.30 uur.
  • Locatie: congrescentrum De Reehorst Ede.  
In het plenaire deel vindt de Nationale Mediawijsheid Lezing plaats en wordt het landelijke onderzoek gepresenteerd dat de Nationale Academie voor Media en Maatschappij uitvoert onder de 1.250 MediaCoaches die zij in 10 jaar tijd heeft opgeleid. MediaCoaches gaan in op wat zij aan mediawijsheidtrends en -vraagstukken in hun dagelijkse werkpraktijk ondervinden. Ook vindt de presentatie plaats van het boek 2020, Jaar van de Mediawijsheid waar vele profesisonals aan hebben meegewerkt: zij geven een inspirerende kijk in hun succesvolle en inspirerende mediawijsheidprojecten! 
 
Na het plenaire deel neem je deel aan 3 workshops gedurende 3 rondes. Het thema Digitale Ethiek staat natuurlijk bij een aantal workshops centraal. Het definitieve programma van deze keur aan ruim 20 workshops wordt eind dit jaar bekend gemaakt. Het dagvoorzitterschap is weer in handen van Marcel Bullinga. 
 
Meld je snel aan, we hebben slechts plek voor 450 deelnemers! Hiernaast zie je de verschillende entree-mogelijkheden. 
 
KLEINE nationaal mediawijsheid congres
 
 
 
 
 
 

Aanmelden & Informatie Nationaal Mediawijsheid Congres 2018