CRKBO

Woensdag 24 januari 2018 in de Aristo Zalen Utrecht van 13.30 – 17.00 uur, gratis toegang 

Logo Wetenschappelijl Congres Mediawijsheid 2018

Het eerste Wetenschappelijke Congres Mediawijsheid 2018 wordt op woensdagmiddag 24 januari 2018 georganiseerd door de Nationale Academie voor Media en Maatschappij in samenwerking met sprekers van de Radboud Universiteit Nijmegen, Universiteit Gent, Universiteit Tilburg, Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht. U bent van harte welkom! 

Hier vindt u het congresprogramma.  

Toegang is gratis voor maximaal 2 personen per organisatie. Vanaf 13.30 uur bent u welkom, het programma start om 14.00 uur.

De locatie is de grote zaal van Aristo Utrecht, meer informatie vindt u op www.aristo.nl. U kunt zich aanmelden via www.mediaenmaatschappij.nl/wetenschapscongres2018. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, toelating op basis van binnenkomst aanmelding.

De Nationale Academie voor Media en Maatschappij is een onafhankelijk idealistisch instituut dat relevante mediaontwikkelingen signaleert, interpreteert en vertaalt in toegankelijke informatie, zodat mensen in staat zijn media op positieve wijze te benutten voor hun eigen professionele en persoonlijke doelstellingen.

De Academie is verantwoordelijk voor de succesvolle Nationale Opleiding MediaCoach (www.nomc.nl), het Nationaal Media Paspoort (www.nationaalmediapaspoort.nl) voor scholen en voor het Nationaal Mediawijsheid Congres dat volgend jaar op 28 maart 2018 wordt georganiseerd in de Reehorst te Ede (www.mediaenmaatschappij.nl).  

Meldt u zich nu aan!

Rechts op deze webpagina kunt zich voor dit congres aanmelden. U kunt tevens op voorhand uw vragen stellen met betrekking tot de thema's die op dit congres worden gepresenteerd. 

Verdere informatie

Mocht u vragen hebben n.a.v. het bovenstaande kunt u contact opnemen met Liesbeth Hop, directeur, via liesbeth.hop@mediaenmaatschappij.nl of 06 435 879 54.

nomc           logo klein

 

Deelname & Programma

Het Wetenschappelijk Congres Mediawijsheid is vol.

U kunt zich hieronder nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Datum: woensdag 24 januari 2018

Tijden: 13.30 - 17.00 uur

Locatie: Aristo Accommodaties Brennerbaan 150, 3524 BN Utrecht

Aanmelden wachtlijst

Programma

Vragen aan de sprekers Wetenschappelijk Congres Mediawijsheid

Heeft u al vragen voor de 8 congresthema´s?
Hieronder kunt u op voorhand uw vragen aan de sprekers stellen: