Nationaal Congres PestenOnlangs hielden wij weer het jaarlijks congres over (school)beleid tegen (online) pesten. Het congres werd geopend door Jordy Buijs, 17 jaar, survivor van stelselmatige pesterijen en bekend van het RTL-programma Project P. De locatie was Nieuwspoort Den Haag, het congres vond plaats op 28 januari j.l. en werd voorafgegaan door een interview met de 18 jarige Lina Cascais in De Telegraaf en regionale dagbladen. 

Team #ShareRespect

Als vervolg op onze campagne #sharegeenshit heeft de Academie een kernteam van jongeren samengesteld: #ShareRespect. Jongeren, niet de volwassenen, vormen de sleutel tot het bestrijden van pesten. Zíj moeten het beleid op scholen en in gemeentes gaan bepalen. Als eerste trad op het congres Jordy Buijs op het congres namens het team naar buiten. Andere leden zijn o.a.: Lina Cascais (18) en Pito Raaijmakers (22). Zie hier verder voor dit team.

Contact over komend 4e Nationaal Congres Pesten 2017?  

Workshop Olav Pranger

Workshop Jet ten Brinke

Workshop Kees van Overveld

Workshop KIC

Volg ons op: linkedin facebook twitter
 
Heel Nederland Mediawijs in 2020!
 
Logo2020mediawijs 
 
Haal de 10 campagnedoelstellingen!

Klik hier

Laatste Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van onze opleidingen en congressen?
 
Bent u geïnteresseerd  in de meest succesvolle vakopleiding tot MediaCoach in Nederland? Inschrijven kan nu nog voor april 2017.
   
Wilt u een lezing boeken over Sociale Media & Mediawijsheid?
 
De Academie op televisie? Zie hier verschillende uitzendingen.
 
Beluister onze columns op Radio 1 Dit is de Dag: