CRKBO

CRKBO

er logo

Ad4gKTTOgVHier vind je het programma van de beide bijeenkomsten, voorjaar 2022 

Wij staan garant voor geupdate Anti Pest Coordinatoren die kennis van zaken hebben. De opleiding biedt een doorlopende manier om met elkaar in contact te blijven, en om hulpvragen bij incidcenten te vinden. Dit via onze speciale Facebook pagina. Elk jaar komen bovendien de deelnemers terug voor de persoonlijke deskundigheidsbevordering. 

Het programma van deze jaarlijkse terugkomdag heeft tot doel het updaten van kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ondersteunen bij het ondernemen van projecten en activiteiten. 

Deelname aan de terugkombijeenkomst geeft recht op de jaarlijkse verlenging van het officiële certificaat namens de Academie. Het terugkomprogramma garandeert voor actieve, up-to-date en goed gekwalificeerde Anti Pest Coördinatoren.

foto: deelnemers aan plenaire deel van het Nationaal Congres Pesten, een van de terugkomdagen

Terugkomprogramma Anti Pest Coördinator 2022

Neem deel aan de terugkomdagen als Anti Pest Coördinator. De middagen zijn de jaarlijkse deskundigheidsbevordering voor in of met het onderwijs samenwerkende Anti Pest Coördinatoren.

Ben je reeds door de Academie gecertificeerd: deelname verzekert je van verlenging van dit officiële certificaat. Heb je elders een opleiding gevolgd, je bent van harte welkom: deelname levert je meteen het door de Nationale Academie voor Media en Maatschappij officiële certificaat op de certificaten worden tijdens de dagen uitgereikt.

 

Trainings- en leveringsvoorwaarden

Voor deze trainingen gelden onze trainingsvoorwaarden.

Inschrijven bijeenkomst regulier Anti Pest Coördinator 2022