IMG 2455foto: deelnemers aan plenaire deel van het Nationaal Congres Pesten, een van de terugkomdagen

Wij staan garant voor geupdate Anti Pest Coordinatoren die kennis van zaken hebben. De opleiding biedt een doorlopende manier om met elkaar in contact te blijven, en om hulpvragen bij incidenten te vinden. Dit via onze speciale Facebook pagina. Elk jaar komen bovendien de deelnemers terug voor de persoonlijke deskundigheidsbevordering. 

Het programma van deze jaarlijkse terugkomdag heeft tot doel het updaten van kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ondersteunen bij het ondernemen van projecten en activiteiten. Het programma voor het 4e Nationaal Congres Pesten op 16 mei vind je hier.
 
Kom je op een van de andere dagen (14 juni of 28 juni)? Dan is dit het programma: 
- het DUO Onderwijsonderzoek, 1:9 leraren vermijdt wel eens 'lastige' thema's. De ins en outs van dit onderzoek en adviezen. 
- N.a.v de lezing Tegen De Pestcultuur; hoe staat het met de pestcultuur binnen jouw organisatie? Aanpak om de (school)cultuur te ontdoen van pestcultuur. 

Deelname aan de terugkombijeenkomst geeft recht op de jaarlijkse verlenging van het officiële certificaat namens de Academie. Het terugkomprogramma garandeert voor actieve, up-to-date en goed gekwalificeerde Anti Pest Coördinatoren.

Voor 2017 kunt u kiezen uit de volgende data:

Nationaal Congres Pesten 16 mei 2017

Terugkomdag Anti Pest Coordinator Woensdag 14 juni 2017

Terugkomdag Anti Pest Coordinator Woensdag 28 juni 2017