CRKBO

er logo

Social Media Professional

Het programma van deze jaarlijkse terugkomdag heeft tot doel het updaten van kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ondersteunen bij het ondernemen van projecten en activiteiten. 

  • Dinsdag 4 juni 2019.
  • De terugkomdag vindt plaats bij Aristo zalen in Utrecht.
  • Tijden: 13:00 - 16:00 uur
  • Docent: Ivo Wouters 
We behandelen de volgende 2 thema's: 
- Crisismanagement: Als er een Tommie zich op jouw school bevindt, hoe handel je dan? 
Onlangs kwam het vechtfilmpje in het nieuws waar de 14-jarige Tommie in elkaar werd geslagen door schoolgenoten. Het Penta Colllege, waar de jongens op zitten, schorste de daders en ondersteunde Tommie. Tot aan DWDD werd het filmpje bediscussieerd. In dit deel van de terugkomdag gaan we in op wat er met Tommie is gebeurd en we wisselen ervaringen uit. Beleidsmatig: wat kun en moet je als school doen om deze incidenten om te gaan? 
-  Sociale Media als vakinhoudelijk instrument, Newcom 2019: jouw doelgroepen en trends  
We gaan uitgebreid in op het nieuwe social media onderzoek door Newcom 2019. We behandelen de nieuwste trends zodat je een up to date zicht krijgt op de ontwikkelingen van social media en jouw doelgroepen. We gaan tevens een aantal nieuwe (educatieve toepassingen van) social media in de praktijk bekijken. 
 
Deelname aan de terugkombijeenkomst geeft recht op de jaarlijkse verlenging van het officiƫle certificaat namens de Academie. Het terugkomprogramma garandeert voor actieve, up-to-date en goed gekwalificeerde Social Media Professionals.
 
nomc jongeren met smartphone

Inschrijven terugkomprogramma Social Media Professional 2019