CRKBO

er logo

De NRC publiceerde op 5 april j.l. een artikel over de Nationale Opleiding MediaCoach waar twee deskundigen m.b.t. mediawijsheid geïnterviewd werden, t.w. professor Peter Nikken van de Erasmus Universiteit en drs. Remco Pijpers, directeur stichting Mijn Kind Online. Na enkele gesprekken met beide geïnterviewden en de Academie voor Media en Maatschappij hebben wij van beiden onderstaande rectificaties ontvangen.

Klik hier voor de rectificatie van Prof. Peter Nikken, bijzonder hoogleraar mediaopvoeding Erasmus Universiteit  Rotterdam

Klik hier voor de reactie van drs. Remco Pijpers,  directeur stichting Mijn Kind Online

Voor meer informatie over de leerstoel mediaopvoeding van de Erasmus Universiteit en de samenwerking van prof. Peter Nikken met stichting Mijn Kind Online, klik hier.

In het artikel komt het Nationale Mediawijsheid Congres van 28 maart j.l ter sprake waarbij geen recht wordt gedaan aan de feiten. Wij verwijzen graag naar het evaluatierapport gebaseerd op  341 bezoekers (totaal 375 bezoekers) die het evaluatieformulier hebben ingevuld.

Klik hier voor het evaluatierapport

Laatste Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van onze opleidingen en congressen?
 
Bent u geïnteresseerd  in de meest succesvolle vakopleiding tot MediaCoach in Nederland?
   
Wilt u een lezing boeken over Sociale Media & Mediawijsheid?
 
De Academie op televisie? Zie hier verschillende uitzendingen.
 
Beluister onze columns op Radio 1 Dit is de Dag:

Bamber Delver heeft een Ikbenoffline.nl Zondag

“Toegegeven: na slechts één ochtend miste ik mijn internet al. De lijntjes naar buiten stonden open, maar ik mocht er niet naar kijken. Het was alsof iedereen aan het feesten was en ik had corvee. De 2e Nationale Ikbenoffline.nl zondag (dit jaar door de Academie uitgeroepen op 6 juli) was voor mij nog zwaarder dan het jaar ervoor.”

Een verslag door Bamber Delver, klik hier.