CRKBO

CRKBO

er logo

Trendprofessional OnderwijsAMSTERDAM/ALKMAAR – 10 december 2013 De Nationale Academie voor Media en Maatschappij biedt in samenwerking met trendbureau Futurecheck een Nederlandse primeur aan: de 5weekse opleiding tot Trendprofessional Onderwijs. Onder leiding van gerenommeerd futurist & trendwatcher Marcel Bullinga bouwen de deelnemers aan een Trends & Toekomstproject waarmee zij zichzelf en hun school futureproof maken. Als Trendprofessional Onderwijs kan de deelnemer zich met recht docent van de toekomst noemen.

De opleiding vormt een antwoord op de snelle veranderingen op onderwijsgebied. De komende jaren ontstaat een nieuwe Schoolstrijd met vele nieuwe aanbieders van onderwijs.  Onderwijsinstellingen moeten zich daarop voorbereiden, niet alleen om de hoge internationale positie van Nederland op onderwijsgebied te waarborgen maar ook om overeind te blijven als instelling. Dat laatste hangt af van de waarde van docenten. De opleiding verhoogt hun waarde op de arbeidsmarkt aanzienlijk - in een tijd van concurrentie en bezuinigingen.

Een citaat uit de Studiewijzer:

“Google Glass en een 3Dprinter in uw klas – hebt u er ook zo’n zin in? Het onderwijs is in beweging en hoe! De educatieve revolutie is in volle gang: digitaal leren, de iPad scholen, on demand onderwijs. Leerlingen zijn wereldburgers geworden en onderwijs van de toekomst is verslavend. De tools voor betekenisvol onderwijs worden talrijker, laagdrempeliger en goedkoper. De opkomst van al die tools zorgt ervoor dat de leerling van de toekomst z’n kennis eigenlijk overal kan vergaren - niet alleen bij zijn school om de hoek. Leerling en leraar van de toekomst zijn mediawijs, presenteren uitstekend en kunnen de trends toepassen in hun eigen werkomgeving.”

Studiewijzer en wijze van inschrijving zijn te vinden op: www.mediaenmaatschappij.nl

Laatste Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van onze opleidingen en congressen?
 
Bent u geïnteresseerd  in de meest succesvolle vakopleiding tot MediaCoach in Nederland?
   
Wilt u een lezing boeken over Sociale Media & Mediawijsheid?
 
De Academie op televisie? Zie hier verschillende uitzendingen.
 
Beluister onze columns op Radio 1 Dit is de Dag: