ganzenbordSpeel het IkBenOffline.nl Ganzenbordspel: Download gratis! Voor meerdere leeftijdsgroepen!

Heb jij ook moeite met het inlassen van een Sociale Media pauze? Ben jij geneigd om elke minuut je mobieltje te checken? Slaap je soms te weinig omdat je te lang online bent? Vind jij jezelf verslaafd aan Sociale Media?

Speel dan het IkBenOffline.nl Ganzenbord, waar je geconfronteerd wordt met allerlei situaties die je aan het denken zetten over je eigen Sociale Media gebruik. Het doel van het spel is om jou en je leeftijdgenoten bewust te maken van de manier waarop jullie met Sociale Media omgaan. Denk je dat je deze confrontatie aankunt? Download dan het spel en ga aan de gang.

Wil je het spel met meerdere mensen spelen, bijvoorbeeld in een klas of bibliotheek? Dat kan!  Er kunnen 6 mensen spelen per ganzenbord. Je kunt natuurlijk ook meerdere borden uitprinten.

Download hier gratis het IkBenOffline.nl Ganzenbordspel

Let op: er zijn voor 4 leeftijdsgroepen variaties in opdrachten. Het spel zelf blijft hetzelfde, de opdrachten verschillen per leeftijdsgroep! 

Het spel bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Algemene informatie

2. Het Ganzenbord

3. Pionnen en dobbelstenen

4. Opdrachten (na invullen van onderstaand formulier kunt u uit alle opdrachten voor alle leeftijdsgroepen kiezen en downloaden)

  1. Opdrachten voor: 10 - 11 jaar 
  2. Opdrachten voor: 11 - 13 jaar
  3. Opdrachten voor: 13 - 21 jaar
  4. Opdrachten voor: gezin of familie

Graag vragen wij je om ons even te laten weten wie u bent.

Na het invullen van het formulier komt u op de pagina met de onderdelen van het Ganzenbord. 

Veel speelplezier!